Élet-Stílus

Elkezdett fájni a foga, pár nap múlva belehalt a 26 éves fiatal apa

Ami eleinte egy egyszerű fogfájásnak tűnt, pár nap alatt a kétgyerekes amerikai apuka halálát okozta.

A kamionsofőrként dolgozó kaliforniai Vadim Anatoliyevich Kondratyuk éppen úton volt az előző héten, amikor elkezdett fájni a foga. A New Yorkba tartó fiatalember félúton, Oklahomában megállt egy fogorvosnál, aki megállapította, hogy a fájdalmakat egy fertőzés okozza, antibiotikumot írt fel neki, majd útjára engedte – írta a CBS News, a férfi családjának beszámolójára hivatkozva.

Amikor azonban megérkezett New Yorkba, a fogfájása visszatért, a szája pedig elkezdett felduzzadni. Bátyja úgy döntött, ő viszi haza autóval Kaliforniába, de Kondratyuk már soha nem jutott haza. Útközben annyira rossz lett az állapota, hogy Utah államban kénytelenek voltak megállni egy kórházban.

Az orvosok közölték vele, a fogából indult fertőzés továbbterjedt a testében, a tüdeje pedig folyadékkal telt meg. Az antibiotikumok ekkor már nem tudták megállítania fertőzést, és végül a 26 éves fiatalember szíve nem bírta tovább. Hétfő délelőtt meghalt. Felesége elmondta: az orvosok „mindent megtettek érte”, de nem gyógyult úgy, ahogy várták, csak „egyre rosszabb lett”.

kondratyuk
Vadim Anatoliyevich Kondratyuk a gyerekeivel Fotó:GoFundMe

A család internetes adománygyűjtést indított a férfi családjának megsegítésére, és pár nap alatt már több mint 200 ezer dollárt ajánlottak fel nekik ismeretlenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik