Élet-Stílus

A lehető legnagyobb ajándékot kapta a feleség a házassági évfordulóra

Az életet.

Cindy Chafian policisztás vesebetegségben szenved. A ciszták a vesében növekednek, roncsolják a szöveteket, és ez számos komplikációhoz vezet.

A 45 éves nőnek három rokona – az anyja, a nagyapja és a nagybátyja – is átültetésen esett át, de Cindy ódzkodott ettől a megoldástól, annak ellenére, hogy már 2013-ban kiderült, akár a férje, Scott is lehetne a donor. A 47 éves férfi többször is jelezte, szívesen megtenné ezt feleségéért.

A virginiai Suffolkban élő Cindy a Today-nek elmondta: tavaly szeptemberben, amikor beavatkozást végeztek a megmaradt egy veséjén, eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább. Azt mondta a férjének:

„Megérdemled, hogy legyen egy feleséged., A gyerekek megérdemlik, hogy legyen anyjuk. És én is megérdemlem, hogy éljek, és ne csak létezzek.”

Cindy megkapta férje egyik veséjét.

A beavatkozásra január 24-én került sor, a pár 20. házassági évfordulója előtti napon.

Scott, amikor felébredt az altatásból, izgatottan kérdezte, hogy van a felesége, hogy sikerült a műtét. Megnyugtató híreket kapott. A vese működik.

A férfi elmondta: párja láthatóan sokkal jobban nézett ki a műtét után, mint korábban. Cindy kapott egy új esélyt az életre, és most mindketten úgy érzik, sokkal szebb jövő vár rájuk.

facebook.com/cindy.chafian
facebook.com/cindy.chafian

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik