Élet-Stílus

Egy 89 éves „csajszi” a 31 éves srác legjobb haverja

Az énekes és színész Chris Salvatore azt mondja, az élete egy csapásra megváltozott, amikor először lépett be Norma Cook Lakásának ajtaján. Az akkor 27 éves férfi négy évvel ezelőtt költözött Nyugat-Hollywoodba, a Normáéval szemközti lakásba. Amikor a nő meglátta az új lakót, beinvitálta magához egy pohár pezsgőre.

Salvatore és az idén 89 éves nő rögtön megtalálták a közös hangot, azóta a legjobb barátok. Nemrég össze is költöztek, bár sajnos nem örömteli apróból. Norma az egészségi állapota miatt 24 órás felügyeletet igényel.

A férfi először netes pénzgyűjtésbe kezdett, hogy legyen miből fizetni barátnője orvosi számláit, és egy profi nővért, De aztán jobb ötlete támadt: inkább maga gondoskodik Normáról, akinek nincsenek unokái, és egyetlen rokona sem él Kaliforniában.

A férfi azt mondja, nem esett nehezére a döntés, hiszen a Normával töltött idő minden perce móka és kacagás. Mindketten azt remélik, hogy a történetük másokat is arra inspirál majd, hogy keressék a kapcsolatot a tőlük sokkal idősebb, vagy éppen fiatalabb generációk tagjaival.

(via NY Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik