Élet-Stílus

A 39 éves exmodell anyuka lehet a világ leghosszabb lábú embere

A 39 éves kétgyerekes anyuka, Caroline Arthur, aki korábban modellként is dolgozott, lehet a világ leghosszabb lábú embere. A remek formában lévő édesanya lábai a derekától a sarkáig mérve több mint 130 cm hosszúak, ezzel pedig Caroline bekerülhet a Guinnes Rekordok Könyvébe, mint a világ leghosszabb lábú embere.

Ami már tény: Arthur lábai a leghosszabbak Ausztráliában és az Egyesült Államokban, ám a szőke nő most azt reméli, hogy az egész világot bekebelezheti a lábaival. A jelenlegi lábrekorder az orosz kosárlabdázó Svetlana Pankratova, aki papíron kicsivel magasabb lábakon áll, mint Arthur, a kettejük közötti különbség 1 cm-en belül van. A melbourne-i nő azt reméli, hogy a hivatalos méréseknél ez a különbség akár el is illanhat.

A 39 éves exmodell anyuka lehet a világ leghosszabb lábú embere 1
Kép: Mirror.co.uk

A nő, akinek a lábai a teste csaknem 70%-át teszik ki, elmondta, hogy a legtöbbször élvezi, hogy ilyen magas lábakon állhat, rengeteg dícséretet kap, de persze akadnak olyanok is, akik nem épp szimpatikus módon közelednek hozzá. Caroline ugyanakkor elárulta, hogy nem volt mindig elégedett a testével, fiatalkorában például megpróbált mindig úgy öltözni, hogy eltakarja a magasságát.

A 39 éves exmodell anyuka lehet a világ leghosszabb lábú embere 2
Kép: Metro.co.uk

Volt olyan időszaka az életemnek, amikor nem akartam kitűnni, egyszerűen csak olyan átlagos szerettem volna lenni, mint mindenki más.

A saját testével küszködő lánynak akkor sikerült kibékülnie magával, amikor 15 évesen elkezdett modellkedni, ez olyan magabiztosságot adott neki, amelyből aztán mindig tudott meríteni, ha sérelmek érték. Az extra hosszú lábaknak köszönhetően a fiatal modell hamar reklámokban találta magát, ám ugyanakkor a magassága miatt rengeteg munkára be sem hívták.

Az ügynökségek mind azzal küldték el, hogy túl magas az ausztrál női átlaghoz, így nem lehet belőle divatmodell.

Akárhogy is, Caroline élete kiteljesedett, hiszen a modellkedés után bőrgyógyászként találta meg a boldogságot, családot alapított, ma már két gyermek édesanyja.

A 39 éves exmodell anyuka lehet a világ leghosszabb lábú embere 3
Mirror.co.uk

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik