Élet-Stílus

Gigantikus férget találtak a ropogós csirkeszárnyban – FOTÓ

Ismeritek azt az érzést, amikor alig várjátok, hogy beleharapjatok egy forró, ropogós csirkeszárnyba? A 20 éves fiatal lány Shya Henry is valami hasonló vágyakkal lépett be a Wetherspoons nevű helyre, ám amit a végén kapott, az jóval ropógósabb lett, mint amilyenre vágyott.

A fiatal Shya mikor kibontotta a gondosan elcsomagolt ebédjét, megpillantott valami olyat, amitől valószínűleg a szó szoros értelmében egész életére elment az étvágya. A csirkehúsban ugyanis egy

több mint 20 centis féreg volt belesütve!

gif
gif

A zaklatott lány az eset után azt nyilatkozta, hogy a férget már csak akkor vette észre, amikor az étel felénél tartott.

Nem tudom, hogy a pincér, hogyan nem vette észre, mikor kihozta az szárnyakat.

A Shya elmondta, hogy ő maga egy fodrászüzletben dolgozik, de mikor csinál egy teát a vendégének, mindig figyel arra, hogy nehogy haj kerüljön a bögrébe. Még mindig rosszul vagyok, ha eszembe jut a pillanat, amikor megláttam a hatalmas gilisztát. Az étterem természetesen azonnal kicserélte a vendég ételét, és elnézést kért az incidens miatt.

A képet pedig szándékosan a cikk végére hagytuk, hogy aki a fent írtak alapján meggondolta volna magát, az még most vissza tud fordulni. Íme, a fotó:

Metro.co.uk
Metro.co.uk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik