Élet-Stílus

Orálszexes játékkal alázta női dolgozóit egy kínai nagyvállalat

Az évzáró bulin térdeltették őket a színpadon férfi kollégáik elé. Most nem győznek bocsánatot kérni.

Hatalmas felháborodást okozott egy hét másodperces videó Kínában, ami a Tencent internetes óriáscég évzáró buliján készült. Azon ugyanis azt látni, hogy két női dolgozó egy színpadon letérdel két férfi kolléga elé, majd egy orális szexet imitáló erotikus játékot kellett végrehajtaniuk. A feladatuk az volt, hogy a szájukkal nyissanak ki egy üveget, amit a munkatársaik lába közé helyeztek.


Az egyebek mellett a WeChat programmal ismertté vált Tencent bocsánatot kért az azonnali üzenetküldő szolgáltatásával foglalkozó egységénél történt eset miatt. A cég közölte, hogy többet ilyesmi nem fog előfordulni, hozzátéve, hogy a felelősöket megbüntették.

A kínai internetezőket különösen azért háborodtak fel a nőkre nézve megalázó erotikus játék miatt, mert az egy elvileg haladó gondolkodású internetes cégnél történt. „Sokkolt, hogy ez a Tencentnél történt meg” – mondta el a Bloombergnek Rui Ma befektetési bankár. A lap megemlíti, hogy az eset azért vert nagy hullámokat, mert a kínai technológiai cégeknél az elmúlt években biztató lépések történtek a szexizmus visszaszorítására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik