Élet-Stílus

Bizarr lény tűnt fel a teliholdas képen

És még árnyéka is van.

„Egy családtagom lőtte ezt a két fotót az abnormális méretű telihold éjszakáján. A két kép exponálása között körülbelül 2 másodperc telt el. Ami érdekes számomra: ezek a családtagjaim még nem is hallottak a Photoshopról, nem hogy használták volna valaha” – írja egy felhasználó a Redditen az alább látható két fényképről

Reddit/Imgur
Reddit/Imgur
Reddit/Imgur
Reddit/Imgur

A feltöltő leírásából kiderül, hogy az említett rokonok nemrég költöztek a házba, amelynek az udvarán készültek a képek. Azt is leírja, kizárhatóak az olyan jellegű technikai problémák, mint például a kosz a lencsén, mert nemcsak a fura lény látható a képen, de még árnyéka is van. Szerinte olyan, mintha a fura alak a „hátsó lábaira állva” közlekedne, és érdekes módon csak a feje tűnik elmosódottnak, a teste nem.

A MeTarzanYouJane felhasználónevű user azt kéri, hogy senki ne írjon olyan kommenteket, hogy „láthatóan photoshop”, ő tényleg arra kíváncsi, hogy mi látható a fotón.

Nyilván a kommentelők egy része ennek ellenére képszerkesztő program használatát feltételezi, de érdekes módon többen is elhiszik, hogy tényleg valami furcsa lény van ott.

Minket csak az izgat, miért azt írta, hogy „bizonyos családtagok”? Miért nem konkretizált Talán ciki felvállalni egy unokatestvért? Vagy anyós lehet a dologban?

Mindenesetre a redditezők hatalmas érdeklődése miatt a feltöltő időközben úgy döntött, hogy mozgásérzékelős vadkamerát szerelnek fel a kertben, hátha sikerül jobb felvételeket készíteni az izéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik