Élet-Stílus

Aligátoron lovagoltattak egy kislányt a szülinapi zsúron – videó

A hétéves kislány nevetgélve pózol az őt fényképező embereknek, miközben a 2,5 méteres ragadozó hátán üldögél.

Te hagynád, hogy kisgyereked egy aligátor hátán lovagoljon? Mert az alábbi videók tanúsíága szerint vannak szülők, akik ezt egyáltalán nem találják veszélyes és felelőtlen dolognak, és örömmel fényképezik csemetéiket, ahogy a veszélyes ragadozón ülve tesznek meg pár métert.


Az elmúlt napokban terjedni kezdett videó a Daily Mail beszámolója szerint egy születésnapi zsúron készült, és egy Katie nevű lányt lehet rajta látni, ahogy egy 2,5 méteres aligátoron lovagol. Miközben a hüllő egy tréner utasításait követi. A felvétel a Daily Mail cikke szerint valamikor 2013-ban készült.

A videón egy Bubba nevű aligátort lehet látni, ami Chicago környékéről mentettek ki, nagyjából 90 kilogrammos, és 2,5 méter hosszú. Trénere Jim Nesci, aki egy ilyen „szórakoztató oktatásokkal” akarja megismertetni és megszerettetni a gyerekkel a hüllőket. A weboldalán található információk szerint Bubba az egyetlen észak-amerikai aligátor, ami hallgat trénere parancsaira.

Nesci egyebek mellett születésnapi bulikat és céges rendezvényeket is vállal a ragadozóval, amiken az egyik attrakció, hogy gyerekek lovalgolnak az állaton.

De nem csak kisgyerekek ülhetnek rá. A Facebook-oldalán található képek alapján az időseknek is lehetőséget adnak erre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik