Élet-Stílus

Fél percben összefoglalták, milyen érzés leterhelt szülőnek lenni – videó

A spájzban rejtőzködve titokban gumicukrot majszol a négyesikrek anyukája.

Egy 34 másodperces őszinte videó tökéletesen összefoglalja az anyaság nehézségeit – Ashley Gardner négyesiker-anyuka szerint, aki január 3-án osztott meg egy hasonló című videót, amit azóta több mint egymilliószor megnéztek a YouTube-on.

Gardnerék egyébként híres blogger família, már mi is írtunk róluk korábban, Ashley volt az, aki 8 év sikertelen próbálkozás után egészséges négyes ikreket szült, akik ma már kétévesek.

Az említett felvételen az anyuka látható, aki végső elkeseredettségében a spájzba menekült, ahol titokban gumicukrot majszolt, hogy néhány pillanatig nyugta legyen a gyerekeitől. Szerinte az olyan anyák átérzik ezt, akiknek nincs 30 nyugodt másodpercük, hogy elmenjenek a fürdőszobába. (Emlékezzünk csak a hasonlóan őszinte véleményt posztoló anyukára, aki kakilós szelfit osztott meg nemrég.)

Anyának szüksége volt egy kis édességre, hogy át tudja vészelni az este további részét. Hát elbújtam a spájzba, és eszem. Helytelen, amit teszek?”

– kérdezi Ashley a videóban, aki kapott ezért hideget-meleget a kommentelőktől. A hozzászólók egy része úgy vélekedik, hogy ha egyszer megszülte őket, oldja is meg az anyaságokkal járó feladatokat. Az anyuka szerint az ilyen kommentelők nagy részének fogalma sincs, mit jelent szülőnek lenni.

Sosem mennek el. Mindig kell nekik minden, ami nálad van. Látjátok?”

– kérdezi Ashley, és az ajtó alatti résen látszik, hogy valóban nem sokáig volt nyugta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik