Élet-Stílus

Elképesztő hasonlóságra bukkantak néhány vadidegen lány között

Egy szeptemberi véletlen találkozás eredménye most kezd begyűrűzni.

Santana Gutierrez tavaly találkozott egy hasonmásával. A 17 éves Las Vegas-i lányt még 2016. szeptemberében egy San Diegói plazában leszólította egy gyermekmentő alapítvány önkéntese, hogy meséljen neki a szervezetről. Santana nem tudott a mondandóra figyelni, mert az első pillanattól azon járt az esze, hogy mennyire hasonlít rá a lány. Amikor ezt elmondta neki, Isobel (mint kiderült, így hívják az önkéntest) azt válaszolta, hogy ő is azonnal észrevette a döbbenetes egyezést.

Hogy ez miért hírértékű, ha egyszer szeptemberben történt? Hát azért, mert a BuzzFeed utánajárt a sztorinak, és mint kiderült,

azóta sorra jelentkeznek a további hasonmások.

A szeptemberi találkozásról készült fotó kikerült a Twitterre, ahol több mint 20 ezren megosztották – és így a héten eljutott egy felhasználóhoz, aki erre beküldte egy barátnője fényképét. A fotón szereplő lány is megszólalásig hasonlít Santanára és Isobelre.

Ezt a képet Santana a szüleinek is megmutatta, és rákérdezett, nem titkolnak-e valamit előle a múltból.

Majd néhány nap múlva valaki egy újabb hasonló lányt ábrázoló fotóval jelentkezett:

https://twitter.com/IdjB4H3vIMZTTD8/status/816293735562702848

Ettől aztán már megőrültek a Twitterezők, és sorra kezdték beküldeni az újabb klónokat. Többek szerint Auli’i Cravalho és Samantha Boscarino színésznők is beillenek a sorba.

Jelenleg az alább látható lányok alkotják a furcsa klón-klánt, akik szeretnének egy nagy találkozót szervezni (ha netán ismersz valakit, aki szintén így néz ki, kommentelj Santana Twitter-oldalán).

 

Kiemelt fotó: Twitter/LexiMaurins

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik