Élet-Stílus

Vaginaművész-páros harcol a netes cenzúra ellen

Sokakat bosszantanak a közösségi portálok, köztük a legnagyobb fotómegosztó, az Instagram cenzúrázási irányelvei. Főként, ami a mellbimbók kettős mércéjét illeti.

Egy meztelen férfi felsőtest ugyanis teljesen szabályos, a fedetlen női kebleket azonban szó nélkül letiltják. A női mellbimbók így a nemi szerveket és a szexuális aktust ábrázoló fotókkal vannak egy kategóriában.

Több profil is született kifejezetten azzal a céllal, hogy a határok feszegetésével, vagy megkerülésével erodálja a cenzúrát. Ilyen például a Genderless nipples, amin kizárólag közelről fotózott mellbimbók láthatók, döntse el az adminisztrátor, melyik tartozik nőhöz, és melyik férfihoz. Vagy ott van Stephanie Sarley képzőművész is, akinek zavarba ejtő gyümölcsös fotói és videói a túloldalról súrolják a pornográfia határát. (Róla korábban részletesebben is írtunk, azt a cikket IDE kattintva találod meg.)

Az új profil neve Look at this pussy, ami kétértelmű, mert jelentheti azt is, hogy Nézd ezt a cicát, ahogy azt is, hogy Nézd ezt a puncit. Chelsea Jones és Eva Sealove – mindketten Los Angeles-iek – olyan fotókat osztanak meg, amiken a leghétköznapibb tárgyak is utóbbira hasonlítanak.

Mint ez az egzotikus gyümölcs,

vagy ez a felhő,

illetve ez a tengeri herkentyű,

She doesn’t want to be “de-sexualized.” She wants to be de-shamed, de-fetishized, de-criminalized, normalized. Sexualize the fuck out of her. She wants to live in her own body and find a home in it. She wants to be sexualized as an individual human person, not as a collection of parts, replaceable, adjustable, mutable, to the infantile omnipotence of whatever this “patriarchy” bullshit is that makes her unrecognizable to herself and that tells her that the physical part– the most private, pleasurable part of her anatomy—is probably ugly and that she should probably apologize, probably be ashamed, that it smells, that it’s gross, that she’s dirty. Pls, give her pleasure, if she wants it, pls give her affection, if she wants it. Remember that she exists even when you’re not looking at her. @christinaalsing

look at this pussy (@look_at_this_pusssy) által közzétett fénykép, 2015. Jún 23., 07:32 PDT

nem utolsó sorban, ez az ajkak között szétpukkant rágógumi-lufi.

Ha tovább böngésznél a lányok képei között, kattints IDE!

(via The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik