Élet-Stílus

70 év után szólalt meg a nyugalmazott rendőr, aki találkozott az idegenekkel

Neil John McIntyre Ausztráliában, Sheppartonben dolgozott a helyi a rendőrkapitányság kötelékében. Az idős férfi csaknem az egész életét a rendőrségnél töltötte, de soha, egy szót sem szólt arról az esetről, ami 12 éves korában történt meg vele.

McIntyre az állítja, hogy fiatalon ő és egy akkori barátja, Max véletlen megláttak egy hatalmas repülő tárgyat. A férfi beszámolója szerint megbizonyosodhattak róla, hogy nem káprázik a szemük, mivel

az idegeneket 4-5 percen keresztül figyelték, mielőtt azok végleg eltűntek.

Külön érdekesség, hogy ez az eset pont egybeesik a híressé vált 1947-es Roswell-i ufóészleléssel, ami a világ másik pontján, az Egyesült Államokban történt.

A két fiatal megbeszélte egymással, hogy soha, senkinek nem fognak beszélni az ufókról, mert nem akarják, hogy bolondnak nézzék őket.

Neil John McIntyre
Neil John McIntyre

A barátok hallgatása az évek múlásával egyre mélyebb lett, mivel Neil a rendőri, míg Max az igéretes bokszkarrierjét féltette.

McIntyre egy helyi lapnak elmesélte, hogy egy sötét, szeles, viharos estén történt az incidens, a barátjával előbb egy nagy lebegő járművet láttak, amely állítása szerint egy villanyoszlopból szívott ki energiát, valószínűleg elektromosságot.

Tisztán kivehető volt, hogy a pilótafülkénél két alak áll, a kezeiket nem láttuk, de azt gondoltuk, hogy valamilyen szerkezetet kezelnek, amivel lecsapolják a villanyoszlop energiáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik