Élet-Stílus

Undorító lényt találtak a McDonald’s halas szendvicsében

Angliában egy southgate-i nő gyorsan ebédet szeretett volna venni magának és a családjának, ezért betért az egyik közeli McDonald’s-ba. Meg is vett mindent, amit kellett, majd elindult haza, ahol miután kibontotta a korábban megvásárolt ételeket, valami undorítót fedezett fel.

A McDonald’s halas szendvicsében egy kukacra bukkant.

Undorító lényt találtak a McDonald’s halas szendvicsében 1
Meglepetés!

Jerica Klaiss elmondta, hogy evés közben fedezte fel, hogy a szendvicsében van egy élőlény. A nő abban sem volt biztos, hogy a kukac életben volt a harapás előtt, vagy már meghalt, esetleg ő ölte meg azzal, hogy félbe harapta. Jerica, aki komoly autoimmun betegségben szenved nagyon figyel arra, hogy mit fogyaszt, ezért teljesen felzaklatta az eset.

Nem tudni, hogy egyetlen féreg volt a szendvicsben, vagy esetleg több, mivel a nő értelmeszerűen már nem folytatta az evést. Jerica megtartotta a szendvicset arra az esetre, ha valami baja lenne tőle, akkor tudják, mi okozhatta a rosszullétet.

Klaiss egy idő után visszavitte a kukacos burgert az étterembe, ahol a vezető a sajnálatát fejezte ki, és felajánlotta, hogy visszatérítik a menü árát. A sértődött vásárló azonban nem élt ezzel a lehetőséggel.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik