Élet-Stílus

Saját kölykeit ette meg az éheztetett kutya, gazdáját letartóztatták

A sebekkel borított eb annyira beteg volt, mozogni sem tudott, amikor a rendőrök kimentek a floridai házhoz.

Állatkínzás vádjával indítottak eljárást a floridai hatóságok egy 21 éves férfi ellen, akinek kertjében egy súlyosan kiéheztetett kutyát találtak. A rendőrség közlése szerint a nőstény pitbull annyira éhezett, hogy saját újszülött kölykeit is felfalta, amikor decemberben megszülte őket – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrök azután vonultak ki a Brooskville városában található házhoz, hogy bejelentést kaptak egy kutyatámadásról. A kertben három pitbullt találtak, akik közül kettő megláncolt be elég jó állapotban volt, de a harmadik, a Chi Chi nevű nőstény olyan rossz állapotban volt, hogy már mozogni sem bírt. A láthatóan éhező ebet sebek borították, egyik szeme fel volt dagadva fülei pedig csonkolva voltak.

chichi01
Szörnyű állapotban találtak rá az éhező kutyára a rendőrök. Fotó: ABC Action News

A három ebet azonnal elkobozták, a 21 éves Deandre Goodsont pedig állatkínzás vádjával letartóztatták. A fiatalember a rendőröknek azt mondta, hogy Chi Chi akkor szerezte sérüléseit, amikor a két másik kutya rátámadt a kertben. Állatorvoshoz azonban nem vitte őt, hogy ellássák. A rendőrség szerint kutyáit úgy tartotta láncon, hogy az ebek nem jutottak vízhez.

A rendőrök a kutyákon látható sérüléseik miatt azt gyanítják, hogy az ebeket illegális kutyaviadalokra kényszerítették, de egyelőre még nem találtak elég bizonyítékot a vádemelésre – írta az ABC Action News.

Chi Chit a beszámolók szerint egy állatmenhelyre szállították, ahol megkapta a szükséges orvosi ellátást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik