Élet-Stílus

Látványos kung fu-mozdulattal terítette le a tolvajt a morcos sofőr – videó

Kínának új kung fu-sztárja született. Huo a neve, Fosan városában él, és a biztonsági kamerák felvételének köszönhetően rengetegen megismerhették az utóbbi napokban – írja a Mashable.

A férfi sofőrként dolgozik, és épp szállítmányra várt a furgonjában, amikor valaki bekopogott az ablakon. Mivel azt hitte, megérkezett az áru, elkezdte tárcsázni a főnökét, ám ebben a pillanatban a járókelő kitépte a kezéből a telefont, és elszaladt.

A tolvaj motorra pattant, és elhajtott, de vissza kellett kanyarodnia, Huo pedig kíméletlenül kihasználta ezt. Mutatjuk:

A bravúros támadómozdulatot bemutató férfi egy helyi lapnak elárulta, hogy rövid időn belül másodszor tűnt volna el a telefonja, ettől aztán rendkívül ideges lett – és ezért folyamodott a látványos rúgáshoz, amely láttán mindenkinek a szintén Fosanban született legendás harcművész, Vóng Fej-hung (hagyományos kínai: 黃飛鴻, egyszerűsített kínai: 黄飞鸿, jűtping: Wong Fei-hung; pinjin: Huáng Fēihóng, magyaros átírásban: Huang Fej-hung; 1847. július 9.–1924. március 25.) jutott eszébe, valamint az általa kifejlesztet úgynevezett „árnyéktalan rúgás” (Shadowless Kick) technikáját, amiről úgy tartották, olyan gyors, hogy az ellenfél még a rúgás árnyékát sem látja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik