Élet-Stílus

Megfagyott holttestet próbáltak kiszedni egy autóból, de valami teljesen mást találtak

A gépjármű tulajdonosa nem volt boldog.

Pénteken New York államban bejelentés érkezett a 911-es segélyhívószámra, hogy Hudson településen egy vélhetően halálra fagyott idős nőt találtak egy autóban.

A helyszínre kiérkező rendőröket valóban az a látvány fogadta, hogy egy oxigénmaszkot viselő nő ül az anyósülésen – mozdulatlanul. A járőrök nem tudták kinyitni a kocsi ajtaját, ezért betörték az egyik ablakot, hogy hozzáférjenek a holttesthez,

amiről pillanatokon belül kiderült, hogy nem holttest, hanem egy újraélesztés szimulálásához használatos – rendkívül élethű – bábu.

A CNN tudósítása szerint az autó tulajdonosának válogatott káromkodások hagyták el a száját, amikor a helyszínre érkezve meglátta a kocsiban keletkezett kárt. Közölte, hogy egy egészségügyi segédeszközöket gyártó cégnél dolgozik, és általában így szokta szállítani a bábut – az anyósülésen, bekötve, és néha éjszakára is a kocsiban hagyja.

A hudsoni rendőrség bejelentése szerint az intézkedő rendőröket nem feddték meg, sőt, jelezték a lakosságnak, hogy ha a jövőben az éjszakai fagyokban valakinek a járművében bezárt embert látnak, minden körülmények között be fogják törni az autó ablakát.

 

Kiemelt fotó: hudsoni rendőrség

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik