Élet-Stílus

Maradjon a helyzet ura! (X)

24.hu
24.hu

2016. 12. 16. 10:00

40 év felett a folyó ügyek nem mindig mennek simán. Az akaratlan vizeletvesztés ebben a korban 4-ből 1 férfit érint, akik gyakran tévesen ítélik meg a helyzetet, és szégyellnek segítséget kérni.

Ahogy az alábbi történetekből is kiderül, az érintettek gyakran nem is tudják, hogy szerencsére létezik, hatékony, diszkrét és egyszerű megoldás, melyet világszerte milliónyi férfi választ nap mint nap.

Martin története

„Amikor először jelentkezett a probléma, észérvekkel nyugtattam magam: sok volt a kávé, esetleg túl hideg az idő. Ám amikor már mosdóhasználat után is éreztem szivárgást, tudtam, hogy tennem valamit.

Több megoldással is próbálkoztam: például papírzsebkendőt raktam az alsónadrágomba. Ez sem segített igazán, és a szag miatt is aggódtam. Egy idő után eltávolodtam a feleségemtől is. Ügyeltem rá, hogy ne egyszerre menjünk aludni, a szex pedig szóba sem került.

Végül összeszedtem magam, és elmondtam neki. A feleségem nagyon boldog volt, hogy nem egy másik nő van a háttérben. Elmentünk együtt az orvoshoz, aki megvizsgált, és adott egy kifejezetten férfiaknak készült terméket, ami egy csapásra megoldotta a helyzetet! Hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor rájöttem, hogy nincs mit szégyellnem, és létezik bevált megoldás a probléma kezelésére.”

Péter története

„Imádtam a társaságot és a közös sörözéseket a barátaimmal. Ám amikor a probléma jelentkezett, a programok elvesztették a vonzerejüket: csak az járt a fejemben, hogy hamarosan megint ki kell mennem.

Azt hittem, hogy búcsút inthetek a társasági életnek. Kimaradoztam a sörözésekről és a közös programokról. Megpróbáltam kevesebb vizet inni napközben, ettől viszont megfájdult a fejem.

Amikor egy nap a munkából hazafelé csuromvizes lett a nadrágom, rájöttem, hogy szembe kell néznem a problémával. Az interneten végül találtam egy megbízható webáruházat, ahonnan rendeltem néhány terméket, és ez nagyszerűen bevált!

Ma már a régi önmagam vagyok. Megtaláltam a megfelelő terméket, a legjobb pedig az, hogy nem is érzem, hogy rajtam van. Pont olyan, mint egy rendes alsónadrág. Én pedig újra a társaság motorja vagyok.”

Ismerje meg Ön is férfias megoldást, és maradjon a helyzet ura!

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.