Élet-Stílus

Vérbe fagyva találta a barátnőjét – videó

Aztán kiderült, hogy minden oké. Mekkora poén, igaz? Hahaha!

Hogy ezek a YouTube-videókból élő arcok mekkora mókamesterek! Már több olyan videót is bemutattunk korábban, amelyekben a videók nézettségéből (reklámbevételből) élő figurák emberek halálával vagy súlyos sérülésével VICCELTÉK meg környezetüket; most itt egy újabb hatalmas tréfa.

Novemberben került fel a YouTube-ra a videó, most kapta fel a média, úgyhogy a – jelenleg 9,6 milliós – nézettség most fog igazán meglódulni. A tartalomból: De’arra (ami nem egy tájnyelvi útbaigazítás, hanem egy YouTube-er neve) azt találta ki, hogy eljátssza: halálra késelték. A barátja arra ért haza, hogy a lány vérbe fagyva fekszik. Hát nem óriási poén? (Kandi kamera ide vagy oda, a videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!)

Emlékeztetőül: a hölgy kollégája, Roman Atwood korábban saját kisfia halálával poénkodott, aztán viccet csinált abból, hogy a gyereke szénné égett egy quadban; a Royal Stampede nevű YouTube-csapat egyik tagja eljátszotta, hogy a turmixgép ledarálja a kezét; Derek Deso YouTube-szaki pedig azzal viccelte meg saját barátnőjét, hogy két kígyót dobott az alvó lányra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik