Élet-Stílus

Kirúgtak egy belga belügyminisztériumi dolgozót, mert pornóképeket készített a munkahelyén

A fiatal nő adminisztrátorként dolgozott a belga belügyminisztériumban, ám végleges hibát követett el akkor, amikor úgy döntött, hogy az irodájában, munka közben készít magáról erotikus képeket. A belügyes akkor pecsételte meg végleg a saját sorsát, amikor a munkaidőben lőtt fotókat feltöltötte a Twitterre.

A belügyminisztérium szóvívője, Jan Jambon elismerte a sajtóértesüléseket, majd közölte, hogy a kollégáját az eset miatt felfüggesztették, elkobozták a belépőkártyáját és a laptopját. Jambon szerint az állam és a nő saját érdekében kénytelenek voltak megválni tőle.

A fiatal nőt a kollégiái szúrták ki egy francia szexuális szolgáltatásokat kínáló oldalon. A dolgozóknak először a munkatársuk lett ismerős, akinek a képeire rákeresve találtak rá azokra a fotókra, amelyek a munkahelyükön, a belga belügyminisztériumban készültek.

A nő az eset után elmondta, hogy a szakmai megítélése teljesen tönkrement, szinte sehol nem akarják adminisztrátorként alkalmazni. A kirúgásának körülményeivel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy

Ez a magánéletem része!

Politico

A borítóképünk csak illusztráció!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik