Élet-Stílus

Focistahajat szeretett volna a kisfiú, az iskolája megalázta, az apja pedig elvesztette miatta az állását

A 37 éves Craig Emmanuel kénytelen volt otthagyni a nemrég megszerzett karácsonyig szóló részmunkaidős állását, mivel valamelyik szülőnek otthon kell maradni a 7 éves Mackenzie-vel. A fiatal fiút azért küldték haza a St. Mary általános iskolából, mert a gyerek frizuráját elfogadhatatlannak tartotta az intézmény vezetése.

Kép: Metro.co.uk
Kép: Metro.co.uk

Az iskolából először az édesanyát hívták fel, hogy a gyerek hajstílusa nem egyezik a házirendben foglaltakkal, abban ugyanis tiltják a különféle formák nyírását. Mint kiderült, a kisfiú az egyik iskolába látogató Arsenal-játékost szerette volna utánozni. Bár a híradások név szerint nem említik, de valószínűleg a svájci Granit Xhakáról lehet szó, neki van ugyanis hasonló benyírás a hajában, mint amilyen miatt bajba került a fiatal srác.

A kis Mackenzie egyébként maga is focizik egy London Athletic nevű klub korosztályos csapatában, és az az álma, hogy egyszer egy olyan nagy klub tagja lesz majd, mint az Arsenal.

Az anyuka, aki elkövette a vágást elmondta, hogy többször is nyírta már meg hasonlóan a fiát, de korábban soha nem volt vele baj. A gyerekre most a szülőknek kell vigyázni otthon, mivel a vezetés csak akkor engedi vissza Mackenzie-t a társai közé, ha megnöveszti egyenlő hosszúságúra, vagy levágja tejesen rövidra a haját.

Kép: Metro.co.uk
Kép: Metro.co.uk

A kisgyereknek a lehető legrosszabbkor jött az igazságtalan eltanácsolás, ugyanis karácsonykor rengeteg buli és esemény van, amelyen mindenki részt fog venni, kivéve őt. A szülők szerint rendkívül megalázó a többi szülő előtt, amikor iskolán kívüli programokra viszik a fiukat.

A család anyagilag is instabil helyzetbe kerülhet, mivel az apuka szándékosan azért vállalt a karácsonyi időszakra állást, hogy az ünnepek alatt minden rendben menjen, ne kelljen semmiben hiányt szenvedniük. Craig Emmanuel elmondta, hogy még nemrég került az új céghez, így nem kezdhette rögtön azzal a pályafutását, hogy kivesz egy több hétig tartó szabadságot.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik