Élet-Stílus

Férfiak ezrei követhetik a herevasalós Berki Krisztián példáját 2017-ben

Nagyon sajnáljuk, hogy rossz hírekről kell beszámolnunk, de van rá némi sansz, hogy a férfiak egy része teljesen meghibbant. Tény, hogy ha külsőségekről van szó, akkor nemtől és kortól függetlenül elvárja a világ a tökéletességet, de azért mindig azt gondoljuk, hogy a józan ész határt szabhat az őrületnek.

Pedig ez nem igaz!Jó példa erre Berki Krisztián két évvel ezelőtti herevasalós sztorija, amit egyébkén azóta állítása szerint már négyszer megismételt, mert annyira elégedett volt a végeredménnyel. És, ha hihetünk dr. John Mesa new york-i plasztikai sebésznek, akkor a magyar celeb biztosan nem az utolsó, akin ilyen jellegű szépészeti kezelést végetzek el. Dr. Mesa azt mondja, hogy 2017 egyik legnagyobb őrülete a Scrotox lesz, legalábbis ami az amerikai rendelőket illeti. És hogy ez mit jelent? Csak tedd egymás mellé az angol (scrota) herezacskó és a botox szót, és mindjárt rájössz. Semmi jót.

A beavatkozás lényege, hogy a jellemzően arcra, apró vagy nem annyira apró ráncok kisimítására alkalmazott idegmérget kivételesen nem a homlokba vagy a szem köré, hanem az altestbe fecskendezik. Ennek köszönhetően a folyamatos hőingadozásnak kitett viseltes herezsacskók szépen összeugranak, feszesek lesznek, sőt, optikailag nagyobbnak is tűnnek.

Létezik egyébként olyan tanulmány, melyben a botox herezacskókba való injekciózását javasolják, de abban az esetben ez inkább a fájdalomcsillapításról és nem az esztétikai élményről szól.

A Scrotox egyelőre drága, nagyjából ugyanannyi mint egy hagyományos botox kezelés, 400-600 font, vagyis 150-250 ezer forintnak megfelelő összeg.

(Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik