Élet-Stílus

Tehetetlenül nézte, ahogy százmilliós Bentley-je egyenesen nekimegy a falnak – videó

Mert a méregdrága autóhoz agyat nem adnak.

Szuperkínos jelenetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája a kínai Chongqing város egyik parkolóházában. A felvétel főszereplője egy méregdrága Bentley, egy fal, valamint a luxusautót vezető nő, aki tehetetlenül nézte végig, ahogy a jármű, ami a CCTV kínai állami televízió beszámolója szerint 3 millió jüanba, azaz nagyjából 130 millió forintba kerül, egyenesen nekimegy a falnak.

A nő éppen ba akart állni a parkolóba, amikor az eset történt. A felvételen látni, ahogy az autóból kiszállva éppen meg akarja szerezni a parkolójegyet, de közben az autó szép lassan elkezd gurulni a lejtőn lefele. A nő kétségbeesetten próbálja visszatartani a többtonnás luxusautót, de nem jár sikerrel, és a földre zuhanva kénytelen végignézni, ahogy a Bentley egyenesen nekimegy a szembelévő falnak.

A rendőrség közlése szerint a balesetet a nő hibája okozta – jelentette a CCTV. „Amikor kiszállt az autóból, nem húzta be a kéziféket” – magyarázta a helyi közlekedési rendőrség, hogy hogyan történ az eset.

Azt nem lehet tudni, hogy az autóban milyen nagy kár keletkezett, de a CCTV cikke szerint a sofőrnek nem csak azt kell majd kifizetnie, hanem a fal javítási költségeit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik