Élet-Stílus

Leszbikus párról szóló spot koppintása a szupermegható lengyel karácsonyi reklám?

Tetten érhető néhány hasonlóság.

Emlékszel a szupermegható lengyel reklámra, amiről néhány napja olvastál nálunk? Le mernénk fogadni, hogy igen, óriási siker lett a hirdetés, csak a YouTube-on a 8 millióhoz közelít a megtekintések száma.

Az Allegro nevű lengyel online aukciós portál hirdetésében egy nyugdíjas úr nyelvkönyvet rendel, elkezd angolul tanulni: gyakorol otthon, gyakorol a buszon, mondatokat formál, és a reklám végén kiderül, hogy igazából csak egyetlen mondat miatt vágott bele a kalandba – hogy amikor először találkozik Londonban élő unokájával, tudjon neki köszönni.

Még egyszer megmutatjuk a reklámot, hogy ne kelljen össze-vissza kattintgatni, aztán megmutatjuk, hogy mire hasonlít nagyon.

Az LMBTQ-híreket közlő pinknews oldalon most megjelent egy korábbi reklám, a Wells Fargo cég hirdetése, amely 2015. áprilisában került fel a YouTube-ra.

Ez a spot egy leszbikus párról szól, akik a jelnyelvvel ismerkednek: gyakorolnak otthon, gyakorolnak a buszon, mondatokat formálnak, és a reklám végén kiderül, hogy igazából csak egyetlen mondat miatt vágtak bele a kalandba:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik