Élet-Stílus

Meztelen nő + ponty = karácsonyi ajándék

Erotikus naptár horgászoknak és mindenki másnak. Pontysex maximus!

Ha egy perccel ezelőtt még hiányt szenvedtél karácsonyiajándék-ötletekben, akkor most fellélegezhetsz.

Ha van olyan ismerősöd, aki szereti a pontyokat (vagy ne legyünk halfajgyűlölők, mondjuk úgy: szereti a halakat), és ha van olyan barátod, aki szívesen nézeget meztelen nőket, akkor meglepetés: pipa. Ha van, aki mindkét halmazba besorolható (horgászat- és erotikarajongó), akkor neki ez lesz élete ajándéka.

Igen, a pontynaptár.

Mint azt már az első hírekben jeleztük, a kiadvány ötlete a 27 éves brémai Hendrik Pöhler fejéből pattant ki, a kreatív üzletember csak helyi szinten akarta horgászfelszerelés-üzletét reklámozni, azonban a pontykalendárium önálló életre kelt és kultikus tárggyá vált.

A közepesen fülledt erotikát sugárzó falinaptár 17 angol fontért kapható az amazon kínálatában. Az ötletgazdák szerint a kalendárium a következő előnyökkel rendelkezik (idézünk a termékismertetőből):

  • a férfiak szíve gyorsabban ver tőle,
  • 2017-ben tizenkét fenséges ponty kerül reflektorfénybe, „nem kevésbé attraktív” nők társaságában (tehát ha jól értjük, a pucér lányok tulajdonképpen csak statiszták a csodálatos halak mellett).
  • A kiemelkedő minőségű fotók nem pusztán a naptárban mutatnak jól: elegáns keretbe helyezve önálló képként is megállják a helyüket.

És még hosszan idézhetnénk a terméket fényező (lásd: a nap fénypontya) szövegekből, de gyanítjuk, hogy van, akit inkább a pucér nők érdekelnek, úgyhogy mutatunk néhány hónapot:

ponty-2

ponty-1

Van egy olyan érzésünk, hogy a bazi nagy halak nélkül pont(y) ugyanennyire esztétikus lenne a naptár, persze tény, hogy így sokkal bizarrabb.

 

A fotók forrása és további képek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik