Élet-Stílus

1,2 millió vendéget várnak egy lány 15. szülinapi bulijára

Elég nagy zsúr lesz.

Amerikában, azon belül is leginkább a latin-amerikai országokban fontos tradíció a Quinceañera, a felnőtté váló kamaszlányok ünnepe, amelyet a lányok 15. születésnapján rendeznek.

Ez nem egy sima zsúr, hanem óriási buli; Mexikóban misével kezdődik, zenés-táncos estével ér véget, és gyakori az élő zenekarok fellépése és más látványosságok szerepeltetése is.

Egy ilyen bulit szerveznek a La Joya nevű településen élő Rubi Ibarra Garciának is, aki – szegény – már talán bánja ezt az egészet. A három zenekart és egy pénzdíjas lóversenyt is felvonultató megafesztiválra készült egy videó, amelyben apuka, Crescencio Ibarra a következő mondatokkal invitálja az embereket:

Helló, hogy vannak? Meghívjuk önöket december 26-ára, a lányom, Rubi Ibarra Garcia 15. születésnapjára”.

Az emberek pedig komolyan vették a meghívást: a jelenlegi állás szerint 1,2 millióan jelezték, hogy részt vennének az eseményen.

Természetesen mém született.

Sorra készülnek a paródiavideók, a fesztivált hirdető kamu szórólapok, és az óriási érdeklődésre utaló mémek:

queen-rubi

Egy másik képen azzal poénkodnak, hogy az ország elnöke megállapodott Donald Trumppal, hogy az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodó mexikói migránsokat hazaengedik Rubi bulijára.

trump-rubi

A várható óriási tömeg miatt rendőrségi egységeket vezényelnek a településre, és természetesen erre is utalnak vicces képek:

hadsereg-rubi

Egy légitársaság is RÁREPÜLT a témára, és 30%-os kedvezményt kínál azoknak, akik abba az államba utaznak, ahol Ibarráék laknak, a következő reklámszöveggel „Ön is megy Rubi 15. születésnapjára?”

interjet-rubi

Azóta kiderült, hogy Ibarra úr nem akarta meghívni a fél világot, csak a környékbelieket, de most már nem szívja vissza az ígéretet, és azt állítja, hogy senkit nem fognak elküldeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik