Élet-Stílus

Tom Ford szerint egyszer minden férfi fenekébe be kéne hatolni

A GQ-nak adott interjút korunk egyik legnagyobb divattervezője, a Gucci felvirágoztatója, Tom Ford. A nyíltan meleg Ford nem botrányairól vagy nyilatkozatai miatt lett nagyon híres, hanem mert nagyon tehetséges – egyébként a barkácsolásban is. Nem mellesleg az első fontos divatipari szereplő, aki még a kétezres évek elején kikelt a csak kiegészítőkként használt papír kávéspohár, mobil, kiskutya, egyéb ellen.

Most viszont olyan dolgokat mond ebben az interjúban, hogy nehéz eldönteni, viccel, kicsit be van szívva, vagy csak idegesítette az újságíró, és szívatni akarta picit. Az interjúra a Jezebel hívta fel a figyelmünket.

A dizájner az írás legelején arról beszél, milyen sokat gondol mostanában a halálra.

Ha ránézek egy kiskutyára, arra gondolok, Istenem, de szép kiskutya. Ó, hamarosan megöregszik és meghal. És ettől még csodálatosabbnak látom azt a kiskutyát.  Szeretem a virágokat. Gyönyörűek. Ilyenkor azt gondolom, hát, ezek három-négy napon belül halottak lesznek, de Istenem, hát nem gyönyörűek most?

De itt nem áll még, hosszasan értekezik a férfiak és nők kapcsolatáról is.

Igen, egyszer minden férfiba bele kéne hatolni. Szerintem ez segítene nekik abban, hogy megértsék a nőket. Ez egy annyira sebezhető, annyira passzív pozíció. És maga a behatolás akkor is nagyon személyes, ha beleegyezéssel történik.

Azért tudja még folytatni, úgy véli ugyanis, hogy a nők szex közbeni pozíciója tökéletesen bemutatja az egész életüket, a sérülékenységüket, amivel a társadalomban meg kell küzdeniük, stb.

Azért a ruhái tényleg szépek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik