Élet-Stílus

Meztelenül őrjöngött az erdőben, mert tigrisnek képzelte magát az LSD-től

A vadont azért hívják vadonnak, mert vad dolgok zajlanak benne, de olyasmit, ami egy cseh-lengyel határon fekvő erdőben történt, még a legtapasztaltabb erdészek sem láttak.

A bizarr jelenetsort egy rejtett kamera rögzítette, amit azért helyeztek ki, hogy az állatokat figyeljék meg vele. Egy egész sorozatnyi fotó készült egy anyaszült meztelen, fiatal férfiről, aki őrült módjára rohangált négykézláb a fák között.

Fotó: CEN
Fotó: CEN

Az erdészek átadták a képeket a rendőröknek, akiknek hamarosan sikerült is azonosítaniuk a főszereplőt, Marek H.-t. Amikor kihallgatták, a 21 éves férfi töredelmesen bevallotta, hogy aznap, egyrészt mert a depresszióját akarta kezelni, másrészt mert régóta ki akarta próbálni, bevett némi LSD-t.

A hallucinogén kábítószertől aztán úgy érezte, hogy megtalálta valódi énjét. Régóta szimpatizált a szibériai tigrisekkel, a drog hatására pedig úgy képzelte, hogy a lelke valójában egy ragadozó nagymacskáé, és a képességi is hasonlók.

Marek azt mondja, azért rohant be az erdőbe, mert szagot fogott, és képtelen volt ellenállni a késztetésnek, hogy kövesse a nyomot. A ruháit azért dobálta el, mert nem bírta magán elviselni őket. A fiatal férfi nagyjából nyolc órán át kóborolt meztelenül a fák között, és összesen 24 kilométert tett meg a határ mentén. Arról, hogy végül hogyan jutott haza, nincs információ.

Mivel a fiúnál nem találtak kábítószert, Marek H. megúszta egy figyelmeztetéssel, a rendőrök nem vádolták meg semmilyen bűncselekménnyel.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik