Élet-Stílus

Az Ikea hűséges dolgozóinak nagyon boldog lesz az idei karácsony

A brit Mirror számolt be arról, hogy kellemes karácsony vár az IKEA dolgozóira – az áruházlánc komoly „hűségbónuszt” juttat számukra.

A 24.hu megtudta: az IKEA minden munkatársának ad éves bónuszt, annak alapján, hogy a szeptember 1-től augusztus 31-ig tartó pénzügyi év elején meghatározott teljesítménycélok milyen mértékben teljesültek. A bónuszt még karácsony előtt egy összegben megkapják, mértéke pedig a havi fizetés legfeljebb 130 százaléka. Kifejezetten karácsony alkalmával is megajándékozzák dolgozóikat, például ajándékkártyával.

Azok a munkavállalók, akik a teljes üzleti évben az IKEA munkatársai, részt vesznek egy hűségprogramban is, melynek keretében minden évben meghatározott összeget biztosítanak számukra. Akik már öt teljes pénzügyi éven keresztül az IKEA dolgozói voltak, azok jogosultak a juttatás kifizetésére, amit önkéntes nyugdíjpénztárukban kapnak meg. Azok, akik öt éve az IKEA dolgozói, öt extra szabadságnapot is kapnak minden évben, az IKEA Industry munkatársai pedig jutalomban részesülnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik