Élet-Stílus

Elárulta legnagyobb félelmét a pornós, aki hozzáment egy 70 éves milliárdoshoz

Valósággal sokkolta a rajongóit Kejsarin Chaichalermphol, művésznevén Nong Nat, tahiföldi pornólegenda, amikor 31 évesen bejelentette, hogy végleg visszavonul, mert hozzámegy egy 70 éves, milliárdos, amerikai üzletemberhez.

A románc viharosan indult: a májusi megismerkedést követően, Nong Nat és Harold Nesland Jr. decemberben már össze is házasodtak. Az egykor pornózásból, jelenleg modellkedésből élő nő nemrég azonban bevallotta, hogy a mézeshetek utáni első két évben, komolyan gondolkodott rajta, hogy elválik a férjétől.

Fotó: Instagram / natkejsarin
Fotó: Instagram / natkejsarin

Az egyik indoka az volt, hogy Nesland folyton utazgatott, ezért távkapcsolatban éltek, havonta egyszer, ha látták egymást.

A fiatal nő aztán eleinte még türtőztette magát, de később a férjének is bevallotta, más férfiak társaságában enyhített a magányán. Nesland azonban ennek ellenére, hallani sem akart a válásról. Azt mondta a feleségének, csak akkor engedi el, ha nála jobb férfit talál maga mellé. A fiatal feleségnek azonban volt egy sokkal nagyobb, titkos félelme is, amit nehezen osztott meg a férjével.

Fotó: Instagram / natkejsarin
Fotó: Instagram / natkejsarin

„Az első néhány évben ritkán szeretkeztünk, mert keveset találkoztunk, és különben sem a szex miatt házasodtunk össze. Gyógyszereket kellett szednie a szívére, én meg folyamatosan attól rettegtem, hogy ha túlságosan felizgatom, ott hal meg nekem”

– vallott Kejsarin.

Azóta azonban eltelt pár év, és úgy tűnik, hogy az ötödik házassági évfordulóját ünneplő pár nem is lehetne boldogabb. Nong Nat már csak arra vár, hogy megkapja a házastársi vízumot az Egyesült Államokba, hogy a férjéhez költözhessenek, ő pedig befejezhesse az üzleti főiskolát.

(Mirror, Coconuts Bangkok)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik