Élet-Stílus

Egy morcos, kék nadrágos, zöld pulóveres kutya gazdáját keresi a rendőrség

Az rögtön világos, hogy miért volt ez a kiskutya olyan rettentő dühös, amikor rátaláltak a rendőrök a Washington államban fekvő Bellevue egyik parkjában. Ki tudna nyugodt maradni, ha egy ilyen szettben kellene emberek közé mennie?

A kutyust csütörtök este fogták be a rendőrök, majd kiposztoltak róla egy fotót a Twitterre, amivel sikerült felrobbantaniuk a közösségi portált. Több mint tízezer reakció érkezett a posztra.

„Miért fogtátok el? Most már divatrendőrség is vagytok?” – kérdezte valaki, más pedig azt állította:

„Én már láttam ezt a kutyát: feleseket ivott, és hangosan beszélt a mobilján, a Hyatt előcsarnokában. Örülök, hogy nem álltam szóba vele.”

„Persze, hogy mérges, az a feslő egyáltalán nem passzol a kék nadrághoz” – kommentálták a kollégák egy kansasi kapitányságról.

Csak éppen a gazdi nem került elő. Az azóta levetkőztetett és lenyugodott kutyus, látszólag nem is bánkódik emiatt. Ki akarna visszamenni, egy ilyen ízlésficamos emberhez?

A bellevue-i rendőrök még várnak egy darabig, hátha felbukkan. Ha nem akkor, örökbe adják a kiskutyát. Természetesen nadrág, és kardigán nélkül.

(via FOX)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik