Élet-Stílus

Egy emberi természetről szóló dokumentumfilm jelenete is lehetne a parkolóhelyért harcoló nők videója

Az eset az Egyesült Államokban, egészen pontosan Los Angeles déli részén történt, itt esett egymásnak egy szabad parkolóhely miatt két nő. A történet eleinte a szokásos mederben folyt, aztán szó szót követett, és a földön folytatódott a csata. Alighanem több ezer ilyen eset történik naponta csak az Egyesült Államokban, ám ez a konfliktus nem ért itt véget. A verekedés egy pontján az egyik nőnek sikerült bepattania az autóba, erre pedig joggal hihetnénk azt, hogy vége lett a balhénak.

Pedig még csak most kezdődött igazán.

Az ellenfél ugyanis nem adta könnyen magát, ő is beszállt az autójába és már derbiként folytatódott a küzdelem, nem kevés kárt csinálva egymás gépjárművében. Kívülről nézve már-már komikusnak, sőt, rajzfilmbe illőnek tűnik, ahogy a két nő megpróbálja összetörni egymást. Íme, a videó amin először nagyon jól fogsz szórakozni, de aztán, ha kicsit belegondolsz, el fogsz szomorodni.

A történet vége egyébként az lett, hogy a Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított az ügyben veszélyeztetés bűntette miatt mindkét nő ellen.

FOX 11

Ajánlott videó

Olvasói sztorik