Élet-Stílus

Nem hiszed el, miféle szextörvények vannak érvényben a világon

Ha szeretsz utazgatni, jó, ha mindig tisztában vagy a célország törvényeivel. Már ha nem akarsz bajba kerülni. Azt hinnéd, hogy ha az alapvető dolgok – ne lopj, ne ölj, stb. – betartása mindenütt elég, de látni fogod, hogy koránt sincs így.

Bűnbe mindig a kísértés viszi az embert, a legnagyobb kísértés pedig a szex. Nem csoda, hogy egy egész weboldal foglalkozik a szexualitással kapcsolatos, fura törvényekkel. Itt van közülük tizennégy, a legdurvábbakból. Mind teljesen hatályos.

London

Parkoló motorkerékpáron tilos a szex. Ezek szerint, mozgásban lévő motoron, minden további nélkül lehet csinálni. Mégsem igazán ajánlanánk. Veszélyes lehet.

Alabama

Soha ne utazz ebbe az államba, ha szereted játékszerekkel fűszerezni az együttlétet, ugyanis mindegyik teljesen be van tiltva. A helyiek kénytelenek egyéb használati tárgyakkal, esetleg zöldségekkel, gyümölcsökkel kreatívkodni.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Bakersfield város, Kalifornia

Valószínűleg ezt a törvényt a legnehezebb megszegni a világon, de ha arra járnál, jobb ha tudsz róla: csak szexelhetsz a Sátánnal, ha óvszer van rajtad. Jézusom!

Kína

A hölgyek nem sertepertélhetnek anyaszült meztelenül a hotelszobákban. Hová vezetne az? A fürdőszoba, az más, ott szerencsére legális a nudizmus.

Indiana

Aztán rögtön itt egy törvény, amit viszont biztosan nagyon sokan megszegnek. Meghökkentő, de Indiana állam egész területén illegális az orális szex. Azt nem lehet tudni, átlagosan hányan buknak le vele egy évben.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Minnesota

Elő hallal fajtalankodni tilos. Nem szeretnénk elképzelni, mi mehetett a halászok köreiben, ami miatt ezt a törvényt egyszer meg kellett hozni.

Halethorpe város, Maryland

Ha ide utaznál, feltétlenül vigyél magaddal egy megbízható stoppert. A nyilvános csókolózás maximum egy percig tarthat. Akik ezt az időt átlépik, azoknak bíróság csap a szájukra.

Hongkong

A feleség minden további nélkül megölheti a férjét, ha az megcsalja őt. Feltéve, ha pusztakézzel csinálja, a fegyverhasználat tilos.

Grúzia

A házasságtörést szigorúan bünteti a törvény, úgyhogy ha a szeretőddel tervezel egy kis kiruccanást, ezt az országot feltétlenül húzd ki a lehetséges célállomások listájáról.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Wisconsin

A férfiak nem süthetik el a lőfegyverüket, miközben a partnerüknek orgazmusa van. Előtte, és utána, az más, de épp alatta, nem szabad.

Birmingham

Tilos a templomok lépcsőjén szeretkezni, naplemente után. Fényes nappal azért meg lehet próbálni.

Minnesota

Igen, a haltilalom is itt van, de akad még érdekesség. Tilos például meztelenül aludni, úgyhogy bármennyire is fárasztott ki a hancúrozás, utána tessék szépen pizsamába bújni.

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

Thaiföld

Férfiak nem erőszakolhatnak meg nőstény kutyákat. A büntetés összege sokkal magasabb, ha a szóban forgó szuka éppen tüzel.

Kentucky

Itt nem csak emberek számíthatnak megtorlásra a szextörvények áthágásáért. A kutyáknak például tilos embereket molesztálniuk. Persze ebben az esetben is a gazdi szívja meg, ha kanos kedvence megkíván egy formás lábszárat.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik