Élet-Stílus

Felbecsülhetetlen kincset talált a ráhagyott ház bútoraiba rejtve az örökös

Örökölni mindig kétes dolog. Egyfelől szomorú, mert ha örököl valamit az ember, akkor az többnyire azt jelenti, hogy meghalt valakije. Másrészrő pedig örömteli, mert lehet, hogy egy örökség megváltoztatja az ember életét. Valószínűleg inkább az utóbbi lehet igaz arra a francia férfire, aki egy valóságos kastélyt örökölt a megboldogult rokonától.

A férfi már önmagában a normandiai Evreux-ben található hatalmas laknak is örülhetett volna, de az igazi boldogság akkor jött, amikor az örökös a lakás bútorzatában összesen több mint

100 kg aranyat talált.

A beszámolók szerint a hatalmas szerencsének örvendő férfi

  • 2 aranytáblát
  • 5000 aranyérmét és
  • 37 aranyrudat

talált.

Felbecsülhetetlen kincset talált a ráhagyott ház bútoraiba rejtve az örökös 1
Ő nem az örökös, hanem Dagobert McCsíp, a népszerű multimilliárdos rajzfilmkacsa.

A hatalmas kastélyt és ezzel hatalmas vagyont öröklő férfi nevét nyilvánvaló okokból nem hozták nyilvánosságra, csak annyit lehet tudni, hogy az arany értéke nagyjából 3 millió font, azaz 1082 millió forint körül mozog. Az öröklést lebonyolító Nicholas Fierfort elmondta, hogy azért érkezett a kastélyba, hogy felmérjék a bútorok állapotát, amelyet az új tulajdonos ki akart dobni.

Ekkor vették észre az extrém módon elrejtett aranyat, Fierfort állítása szerint még az egyik italos doboz is tele volt érmékkel.

A férfi miután bejelentette a hatalmas örökségét, örülhetett, mert a vizsgálatok szerint azokra a rokona a 60-as években törvényesen tett szert, ám üröm az örömben, hogy az összeg közel 45%-át be kell majd fizetnie adóként.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik