Élet-Stílus

Imádnivaló reakció egy anyától, amikor megtudta gyermeke nemét

Az arcát látva nem is lehet kérdés, hogy nagy meglepetésként érte a felismerés.

„Sokk és öröm”. A kaliforniai Kim Guiley elmondása szerint ez a két érzelem uralkodott el rajta, amikor második gyermeke születésekor meglátta, hogy az újszülött gyermeke fiú, miközben ő – párjával együtt – meg volt róla győződve, hogy lányuk lesz. A sokk és az öröm pedig jól láthatóan ki is ült az anyuka arcára. Amit csodás fényképek örökítettek meg.

A felvételek még júliusban készültek Guiley otthonában, amikor megszülte kisfiát, de azok csak most kezdtek el igazán terjedni a közösségi oldalakon. „Mindig is kíváncsi voltam milyen érzés, amikor egy kép virális lesz. Most már tudom” – írta egy nappal ezelőtt Instagram-oldalára Susannah Gill fényképész, aki megörökítette Guiley szülését.

A fotók az elmúlt két napban bejárták a fél világsajtót, Guiley pedig egymás után adta az interjúkat egyebek mellett a Daily Mailnek, a Todaynek és a Huffington Postnak. Az anyuka elmondta: direkt nem akarták megtudni születendő gyermekük nemét. Csak az érdekelte őket, hogy egészséges legyen, különösen azután a fájdalmas veszteség után, hogy tavaly elvetélt.

A nő azonban mindenféle jelek alapján teljesen meggyőzte magát arról, hogy második gyermeke is lány lesz, és mintha ez teljesen biztos lenne, már neveket is válogattak neki. Így amikor szétnyitotta a kicsi lábait, tökéletes volt a meglepetés. Amit arckifejezése mindennél jobban bizonyít.

„Nagyon meglepő volt és egészen addig a pillanatig nem is tudatosult bennem, hogy mennyire reméltem, hogy fiú lesz” – mondta Guiley a Today-nek.

A fiú egyébként a Theo nevet kapta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik