Élet-Stílus

Félrelépésre sarkallja a nőket, ha párjuk nem veszi ki a részét a házimunkából

Lakást takarító boldog ifjú pár (Fotó: Thinkstock)
Lakást takarító boldog ifjú pár (Fotó: Thinkstock)
Férfiak, elő a porszívóval és a felmosóronggyal, ha nem akarjátok, hogy párotok megcsaljon!

Meglepő eredményre jutott egy francia felmérés, amiben egyebek mellett azt kérdezték nőktől, milyen okok miatt csalják meg párjukat. A kérdésekre válaszoló több mint tízezer nő 73 százaléka ugyanis azt mondta, azért lépett félre, mert párja nem vette ki a részét a házimunkából – írta a Le Bonbon.

A házasságtörőket félrelépésekhez segítő Gleeden partnerkereső oldal által készített felmérés eredményei szerint a nők 18 százalékából minden szexuális vágyat kiöl, ha párjuk nem hajlandó segíteni a ház körüli munkák elvégzésében. A válaszokból az is kiderült, 31 százaléknál az is szempont a félrelépésnél, hogy közben nőisnek, szexinek és kívánatosnak érzik magukat.

A férfiak házimunkavégzése és a szex közötti kapcsolat már több felmérésben is felbukkant. Tavaly egy kanadai egyetem kutatása arra az eredményre jutott, hogy jobb szexuális életet élnek azok a férfiak, akik besegítenek a házimunkába. Ez pont ellentétes volt azzal az amerikai kutatással, ami arra jutott, hogy a több házimunkát végző férfiak ritkábban szeretkeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik