Élet-Stílus

Joghurttal mentette meg az apja életét egy hároméves kisfiú

Valószínűleg az életét köszönheti a hároméves kisfiának a 34 éves Mark Jones. Amikor a férfi hirtelen összeesett otthon, a konyhában, a kis Lenny George nem sokat teketóriázott: a hűtőhöz rohant, kivett belőle egy doboz gyümölcsjoghurtot, és elkezdte az ételt erőszakkal letuszkolni az eszméletlen apja torkán.

A joghurt, amit a kissrácnak sikerült az apjába erőltetnie, épp elég varra, hogy Mark egy kicsit magához térjen, és be tudja venni a glükóztablettáit. Ha a fia késlekedik, Mark valószínűleg diabéteszes kómába esik.

„Megmentette az életét, nem is lehetnék ennél büszkébb rá. Csak félórára ugrottam el otthonról, amikor visszaértem, mindketten a kanapén feküdtek. Mark nem festett túl jól. Rögtön megkérdeztem, hogy mi történik, mire Lenny rám nézett, azt mondta semmi, csak most mentette meg az apját, Mark meg bólogatott, hogy így igaz.”

Mindezt Emma, Lenny anyja mesélte a november 13.-i, vasárnap délutánról a Manchester Evening News-nak. Azt mondta, a mai napig nem tudja elképzelni, hogyan nyitotta ki a fia egyedül a hűtőt. A másik hihetetlen dolog pedig az, hogy mivel a szülők még túl korainak találták, egyikük sem ült le, komolyan átbeszélni a kisfiúval az apja állapotát, vagy azt, hogy mit tegyen, ha baj történne.

Emma azonban megnyugtat mindenkit: Lenny nem valamiféle fura csodagyerek, általában épp olyan, mint az összes többi hároméves: hangos, nagy sebességgel rohangál fel-alá a lakásban, és nem mindig fogad szót az anyukájának.

(A borítóképünk illusztráció.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik