Élet-Stílus

Expárja új barátnőjének hálálkodik az anyuka, és az internetezőket ez lenyűgözte

„Sosem szeretném, ha ez a nő kívülállónak érezné magát.”

Több mint hetvenezer Like, kilencezer megosztás: pillanatnyilag ez a mérlege a posztnak, amelyet Audrey Nicole töltött fel a Facebook Love that matters (Csak a szeretet számít) csoportjába.

Audrey nem tett semmi különöset, csak éppen expárja új barátnőjét dicsérte.

A képen a kislánya látható azzal a nővel, akivel a kislány apukája éppen együtt jár, a bejegyzésben pedig többek között azt írja Audrey, hogy

szuperhálás vagyok neki, mert amikor a kislányom az apjánál van, ez a nő van vele, ad neki enni, ajándékokat vesz neki, és úgy vigyáz rá, mintha a sajátja lenne”.

Majd így folytatja:

Az anyukák miért ennyire rosszindulatúak a másik nővel, miért ennyire féltékenyek?”

Aztán jön a magyarázat:

Senki sem állíja, hogy könnyű más gyerekére anyaként vigyázni. Ha valaki próbál neked segíteni, ne küldd el. (…) A gyereknek lehet két anyja is; úgy gondolom, hogy minél többen szeretik a gyerekemet, én annál boldogabb vagyok. Sosem szeretném, ha ez a nő kívülállónak érezné magát. Rendkívül hálás vagyok neki. Hölgyeim, nőjünk fel, és koncentráljunk arra, hogy legyünk jó anyukák. Többet szeressünk, kevesebbet gyűlölködjünk.”

Audreyt megszólaltatta a Today.com, az anyuka elmondta: maga is vegyes családban nőtt fel, vannak mostohanővérei, féltestvérei, és gyerekként sok rosszat hallott a „másik nőről”, és ő nem szeretné, ha a gyereke is így nőne fel.

Szerinte expárja jelenlegi barátnőjének sem könnyű, hiszen gyerekes apával találkozgat.

Nem akartam drámát. Tárt karokkal fogadtam őt be a családunkba.”

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik