Élet-Stílus

Kordokumentum: az idős néni sörrel a kezében, az anyuka gyerekkel a karján függ az internetkávézóban

Aki azt hinné, hogy az úgynevezett “gémer” kultúra csak a fiatalabb korosztályban népszerű, az nagyobbat nem is tévedhetne. Rengeteg 40-es felnőtt piheni ki úgy a hétköznapok fáradalmait, hogy este, mikor a család már alszik, leül a gép elé és kiereszti a fáradt gőzt. Focizik egyet, szerepjátékozik, vagy legyilkol egy teljes terrorista csapatot.

És ezzel az égvilágon semmi baj nincs!

Sokan úgy tekintenek a számítógépes játékokra, mint minden erőszakos bűncselekmény okozójára. Egyre többen mondják, hogy a világ sokkal erőszakosabb, mint valaha, pedig ha belegondolunk, akkor rájöhetünk, hogy az emberiség egyik

legbékésebb, legbiztonságosabb időszakát éljük.

Akárhogy is, nemrég egy érdekes felvétel kezdett terjedni az interneten, amin egy ázsiai internetkávézóban egy idősebb néni és egy fiatal anyuka látható. A hölgy sörrel és cigivel a kezében az anyuka egy gyerekkel a karján játszik. Mindketten a League of Legends nevű online szerepjátékkal játszanak, méghozzá nem is akármilyen hévvel.

Nem csoda, hogy felkapták a videót, nem semmi látványt nyújt, ahogy két abszolút nem a környezetébe illő személy, a fura helyzettel mit sem törődve, éli az életét és játsza a játékot amit imád. A képet egyedül az árnyalja, hogy az édesanya talán jobban tenné, ha nem vinné olyan helyre a gyermekét, ahol ennyi füst éri. Íme a videó:

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik