Élet-Stílus

Fenekestül forgatta fel néhány fotó egy cuki építőmunkás életét

Két turistáskodó lány szúrta ki Amszterdam belvárosában, hogy mennyire helyes pasi dolgozik egy épp zajló építkezésen. Egyikük, a 21 éves Danika fotózni tanul Londonban. Nála volt a gépe, úgyhogy megkérte a jóképű munkást, mosolyogjon neki, amíg kattint róla pár képet.

A fotókat a Twitteren osztotta meg, és szinte azonnal elszabadult a közösségi pokol. Százezrek próbálták kideríteni a holland szívtipró személyazonosságát. A srác egy hölgy ismerőse tette meg azt a szívességet a bezsongott nőseregnek, hogy megosztotta velük a srác Instagram profilját.

Nicky Libert azóta kisebbfajta látványosság lett Amszterdamban: csapatostól zarándokolnak a nők az építkezéshez, hátha készíthetnek vele egy közös képet. Nem tartott soká, hogy a egy modellügynökség alkalmazottai is meglátogassák a jóképű fiatalembert.

Welcome to @nicky_libert by @miloudouze⚡️ // #elite #elitemodels #eliteamsterdam #elitearmy #beelite #eliteboysdoitbetter #soproud #loveourboys

Elite Amsterdam Boys (@elite_amsterdam_boys) által közzétett fénykép, 2016. Nov 9., 08:17 PST

Az Elite amszterdami irodája azonnal szerződést kínált a srácnak, aki nem sokat töprengett azon, hogy elfogadja-e. Danika fotói és az szerződéskötés között mindössze egyetlen hét telt el. Nem tűnik túl sok időnek ahhoz, hogy valakivel fenekestül forduljon fel a világ. Nicky Libert története azonban koránt sem egyedi. Olvastad például a szívdöglesztő pakisztáni teaárus, és a csodaszép nepáli zöldségáruslány sztoriját? Akkor katt IDE!

(Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik