Élet-Stílus

Bizarr szelfi: szellem ült a hátsó ülésen

Vagy nem.

Melissa Kurtz újságíró és lánya, Harper autóval utaztak egy szépségversenyre. A 13 éves lány unalmában nekiállt szelfiket készíteni a kocsiban – írja a Sun.

Aztán egy hónappal később nézegette a fotókat, és nagyon furcsa látványra bukkant.

EGY SZELLEM KISFIÚ ÜLT MÖGÖTTE A KOCSIBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persze lehet, hogy nem, de Harper és anyja, és az általuk megkérdezett paranormálisjelenség-szakértők állítják, a kép minden kétséget kizáróan szellemet ábrázol.


Ami bizonyos: a kocsiban kettőjükön kívül (hivatalosan) senki más nem utazott.

A bizarr fotó nyomán kutatómunkába kezdtek, és kiderítették, hogy napra pontosan egy évvel azelőtt, hogy a kép készült, azon az autóúton történt egy baleset, és valaki életét is vesztette. Arra vonatkozóan nem adtak ki nekik információt, hogy gyermek halt-e meg az említett tragikus esetben. Azt sem lehet tudni, hogy az áldozat viselt-e biztonsági övet a baleset előtt; azt viszont Melissa pontosan tudja (hiszen számtalanszor megbüntették már a lánya miatt), hogy Harper ezúttal sem volt bekötve.

Melissa szerint a kisfiú szelleme arra akarta figyelmeztetni Harpert, hogy kösse be magát.

Mi inkább nem mondunk semmit, viszont kíváncsiak vagyunk a véleményedre? Szerinted szellem ült hátul? És tényleg figyelmeztetni akart? És ő maga be volt vajon kötve? Írd meg véleményed kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik