Élet-Stílus

Kocsmázni vitte, majd elhagyta a rábízott kisbabát az iszákos bébiszitter

A hátborzongató eset Angliában, Blackpoolban történt, itt döntöt úgy egy család, hogy a babájukat az egyik közeli ismerősükre, Julie Gill-re hagyják, hogy vigyázzon rá, amíg távol vannak. A 44 éves nő el is vállalta a felügyeletet ám, az ominózus éjszakán egy ponton úgy érezte, hogy nem bírja tovább alkohol nélkül, ezért elment egy közeli kocsmába, ahova babakocsival vitte magával a kicsit is.

Gill már amit eddig tett is rendkívül felelőtlen, ám ami ezután következett, az még borzalmasabb.

Éjjel 4 órakor, mikor is vége lett a tivornyázásnak Gill haza tántorgott, majd a család szomszédait keltette fel, hogy engedjék be a család lakásába, mert elhagyta a kulcsokat. Ami még ennél is szörnyűbb, hogy az iszákos bébiszitter nemcsak a kulcsokat hagyta el, hanem a babakocsit is, sőt, magát a babát is.

Kocsmázni vitte, majd elhagyta a rábízott kisbabát az iszákos bébiszitter 1
Watson Road Park

A babára végül egy parkban találtak rá, nem volt rajta cipő, nem volt betakarva és rendesen fel sem volt öltöztetve, az arca pedig tele volt karmolásnyomokkal. A rendőrség az eset után gyorsan elfogta a nőt, akit a Preston Crown bíróság gyorsított eljárásban egy évnyi börtönbüntetésre ítélt gondolatlanság és kiskorú veszélyeztetése miatt.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik