Élet-Stílus

Feleségül vett egy kígyót, mert hasonlít halott barátnőjére

A megtört dél-ázsiai férfi biztos benne, hogy a veszélyes hüllőben halott barátnője született újjá.

Öt évvel ezelőtt, mikor elveszítette élete szerelmét, az ázsiai férfi – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – teljesen összetört. A Daily Mirror című brit lapnak elárulta, sokáig az otthonából sem volt hajlandó kimozdulni szerelme halála után, aztán egy nap minden megváltozott.

A fiatalember állítása szerint sétálni indult az otthonához közeli tóhoz, mikor rábukkant a már akkor is hatalmas, közel másfél méteres kobrára. Hozzátette, felismerte a hüllőben halott barátnője vonásait, ezért legyőzte a félelmét és hazavitte magával az egyébként életveszélyes állatot.

kobra-sanook
Fotó: Sanook

A neve elhallgatását kérő férfi azóta minden létező percét a kobrával tölti, sőt, a közelmúltban feleségül is vette a hüllőt, mert biztos benne, hogy halott barátnője született újjá ebben a különleges testben.

kobra-keepo
Még a vásárba is együtt mennek. Fotó: Keepo

A meglehetősen furcsa párról egy thaiföldi férfi, bizonyos Warranan Saraslin küldött fotókat a brit lapnak. Warranan a kísérő levelében leírta, a furcsa párt szülőfalujában mindenki jól ismeri: “Ez a szegény ember teljesen megszállottja lett a reinkarnációnak, ezért gondoskodik a kobráról. Mindenhova magával viszi, együtt is alszik vele” – írta, majd hozzátette, szomszédai és tágabb környezete is próbálta figyelmeztetni őt, hogy az életével játszik, de senkire nem hallgatott.

kobra-twitter
Együtt is játszanak Fotó:Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik