Élet-Stílus

Megkínozta csecsemőjét, hogy visszanyerje barátnőjét

Letartóztattak Kínában egy 31 éves férfit, aki válogatott kínzásoknak tette ki csecsemőkorú kisfiát, hogy visszanyerje barátnőjét – jelentette a kínai sajtó. A rendőrség azután kezdett el nyomozni az ügyben, hogy a kínzásokról készült mobiltelefonos felvétel terjedni kezdett a kínai közösségi oldalakon.

A felvételen látni lehet, ahogy az apuka megtapossa, és ütlegeli a fürdőszoba padlóján fekvő meztelen csecsemőt. A beszámoló szerint a gyerek közben hangosan sírt, és kétségbeesve próbált elmenekülni az őt bántalmazó férfi csapásai elől.

csecsemokinzas
Pillanatkép a csecsemőkínzásról készült videóból (Fotó: via ECNS

A csak Shi néven említett férfi a rendőrségnek beismerte, hogy megkínozta a kicsit. Elmondása szerint egyebek mellett műanyag zacskót húzott a csecsemő fejére, és hideg vizes zuhany alá rakta. A Huai’an városában élő férfi azzal magyarázta tettét, hogy ezzel fel akarta kelteni a közös otthonukból elszökött barátnője figyelmét, és elérje, hogy a nő hazaköltözzön. A barátnő egyébként a gyerek anyja.

Shi jelenleg rendőrségi őrizetben van, míg a csecsemő az anyja gondozásába került. Az esetről szóló beszámoló szerint a férfi ellen még folyik a nyomozás. Azt nem közölték, hogy a helyi hatóságok milyen vádakat terveznek emelni ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik