Élet-Stílus

Kertészkedés közben elhagyta a jegygyűrűjét, nem fogod elhinni, hol és mikor látta viszont

A jegygyűrű kérdése szinte mindig napirenden van a házasoknál. Vannak, akik nem ragaszkodnak a mindennapi hordásához, de akadnak olyanok is, akik valóságos balhét tudnak rendezni, ha valakin nincs rajta gyűrűje. Azt nem tudjuk, hogy a történetben szereplő 82 éves bácsi felesége mennyire haragudott a férjére, mikor kertészkedés közben elhagyta a gyűrűjét, de az biztos, hogy soha nem gondolták volna, hogy egyszer újra látni fogják azt a kis tárgyat, ami az összetartozásukat szimbolizálja.

Az eset Németországban történt és rövid idő alatt bejárta az egész világsajtót. Nehéz lehet elképzelni azt az érzést, amit az idős bácsi érezhetett, mikor a földből kihúzott répán meglátta a rég elveszettnek hitt gyűrűjét. De szerencsére gyorsan csináltak róla pár képet, amit most ti is megnézhettek:

Kertészkedés közben elhagyta a jegygyűrűjét, nem fogod elhinni, hol és mikor látta viszont 1
Kép: Metro.co.uk/AP

Az aranyból készült gyűrű valószínűleg úgy eshetett a földre, hogy rögtön egy lyukba is került a veteményes közé, ám ahhoz már tényleg isteni szerencse kellett, hogy egy répa pontosan úgy kezdjen el nőni, hogy ráakadjon a tárgyra. Mint ahogy a képeken is látszik, a zöldség rendesen belenőtt, a gyűrűbe, így sajnos ezt a véletlen eljegyzést csak úgy lehet semmissé tenni, ha felvágják a répát.

Kertészkedés közben elhagyta a jegygyűrűjét, nem fogod elhinni, hol és mikor látta viszont 2
Kép: Metro.co.uk/AP

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik