Élet-Stílus

Párkapcsolat tudatosan – egy hétvége a jobb kapcsolatért

Ha valahol, hát akkor a párkapcsolatában mindenki megismerheti önmagát. Ha pedig szembetalálkozott önnön magával, akkor már jöhet is az elfogadás, netán a változás, a változtatás, a törődés és az odafigyelés teljes erővel. Önmagunkra és a másikra egyaránt.

Akinek ez így túl sok volt, az se essen kétségbe, annak is nagyon jó lesz az Everness Fesztivál szervezői által megrendezésre kerülő Everness Weekend – Tudatos Együtt-LÉT című rendezvény. Aki csak szeretné jobbá, tenni a párkapcsolatát, mert tisztában van vele, hogy az ember bizony társas lény és a legjobb, ha örömtelien éljük az életünket a párunkkal, annak érdemes ezen a hétvégén ellátogatnia a Spirit Színházba, ahol fesztivál hangulat, különleges workshopok, mozgásformák, táncok, koncert és színházi előadások várnak minden érdeklődőt a tudatos együttlét jegyében.

A rendezvényen ott lesz a 24.hu Isten tudja rovatának vezetője Rába Géza is, aki egy szombat  délelőtti, másfél órás beszélgetést vezényel majd le a vallásközi párbeszédes rovat két állandó közreműködőjével Dr. Nagypál Szabolcs római katolikus teológussal és Sulok Zoltán Szabolcs muszlim hitoktatóval, akikkel a Párkapcsolatok a vallások tükrében című érdekes témát járják körbe. A beszélgetés után örömmel dedikálják majd, az Isten tudja… – emberi kérdések, vallási válaszok című könyvet is.

Everness weekend - Tudatos Együtt-LÉT

Egedi-Kovács Melinda, a már működő párkapcsolat titkaiba avatja be az érdeklődőket, előadása után a most megjelent Bevezetés a védikus alkímiába című első könyvét dedikálja. Barkó Judit, A szerelem születése címmel tart előadást, Kereszty András a tudatos párkapcsolatról, Tóth Kornélia pedig a tudatos társkeresés és az igazi társ megtalálásához vezető hatékony lépésekről beszél majd.

Bach Zoltán és Leiszen Dániel Szívtáncot tanítanak, Sőtér Sarolta a közkedvelt NIA-ba, míg Bilics Tímea a Lemanguria nevű lélektáncába avatja be az érdeklődőket. De lesz meditáció és páros tantra jóga is, valamint aki mozgással szeretne felszabadulni, azt Seres Zoli tüzes, vidám Sexy Dance programján is részt vehet. Balatoni Brigi és Cserép Imi az IntimTÉR előadói pedig a késő éjszakai órákban elméleti és gyakorlati alapokat adnak az örömszerző tantrikus masszázshoz.

Az Everness rendezvényein már megszokott különleges hangulatú koncertek sem maradnak el, DzsinnKalaDzsi fúziós világzenével, Kőrösi Gábor relaxációs zenei meglepetéssel, Karacs Ildikó mantraénekléssel, Cseke Szabi pedig hegedűvel, handpannel készül elvarázsolni a résztvevőket.

Az eseményre kivételesen kizárólag  felnőtteket várnak!

Everness Weekend – Tudatos Együtt-LÉT

Időpont: 2016. november 4-6.

Helyszín: Budapest, Spirit Színház (Budapest, II. kerület Árpád fejedelem útja 3-4.)

Az esemény weboldala

Az esemény Facebook oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik