Élet-Stílus

Élőben közvetíti vaginaplasztikáját a Youtube-on Sinitta

Sokkolta a brit közvéleményt Sinitta, a brit X-Faktor korábbi mentora, amikor a New! magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy palsztikáztatni szeretné a vagináját. Ez önmagában nem lenne túl nagy szám, csakhogy az 53 éves popdíva azt is hozzátette, hogy a rajongói élőben követhetik majd a műtétet a Youtube-on.

Az amerikai származású énekesnő a 80-as években volt pályája csúcsán Nagy Britanniában. Egyik legnagyobb slágere, a So macho így néz ki mostanában.

Sinitta egyébként teljes plasztikai szettet tervez: mellnagyobbítással, ráncfelvarrással, botox-kezeléssel, és a vaginaplasztikával. Azt mondja, egy közeli barátja adta meg neki a végső lökést ahhoz, hogy kés alá feküdjön. A háromgyermekes barátnőt régóta zavarta, hogy odalent, minden annyira lóg, és túl bő. Úgy döntött, ideje egy kicsit fiatalítani, és frissíteni a legintimebb testrészén.

A díva nem csak elkísérte a barátnőjét az operációra, de élő videót is posztolt a beavatkozásról a Periscope alkalmazáson keresztül. Sokakat érdekelt a videó, innen jött az ötlet, hogy a saját műtétjeiből valós időben is nézhető dokumentumfilm-sorozatot készít.

Mi már alig várjuk, reméljük hamarosan a részletek is kiderülnek.

(The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik