Élet-Stílus

Élő adás hőse lett a pénztárcára bukkanó atomrészeg lány – videó

Becsületes megtaláló, komoly küldetéstudattal és véralkoholszinttel.

Ausztráliának új hőse van. Egy döbbenetesen ittas lány. De nem ezért hős.

A 9 News csatorna riportere, Phil Willmington a minap élőben jelentkezett be a Melbourne Cup lóversenyről. A helyszíni riport közben az történt, ami oly gyakran megesik az élő műsorokban: egy ismeretlen járókelő ellopta a show-t.

Amint az a lenti videóban is látható, Wilmington épp arról magyarázott, hogy van, aki szerencsés, és van, aki kevésbé, amikor a háttérben

a járókelők találtak valamit a földön.

Kisvártatva kiderült, hogy egy pénztárcát, és mivel az egyik megtaláló, egy szőke hölgy rettenetesen részeg volt, egy csöppet sem zavartatta magát, és odaállt a riporter mellé, majd közölte:

Kilences csatorna, azt hiszem, tudniuk kell: valaki elhagyott három dollárt”.

Wilmington kedves, de cinikus, lenéző mosollyal közölte:

Tényleg?”

Eközben a lányt ismerősei megpróbálták elrángatni a kamera elől, de ez nem ment nekik, úgyhogy hősünk megkérdezte a riportert, meg tudja-e találni a tárca tulajdonosait. Wilmington udvariasan válaszolt: sajnos nem, de a biztonsági őrök talán…

De ez fontos!”

– mondta a rendkívül becsületes, de borzasztóan ittas megtaláló, és megpróbálta begyömöszölni a tárcát Wilmington zsebébe.

A lány talán még most is mondaná a magáét, ha nem rángatják el a kamera elől.

Azóta kiderült, a hölgyet Shae Millernek hívják, és azóta már a reggeli műsorban is járt, ahol próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik