Élet-Stílus

Diáklány-pornókban szerepelt az elitgimnázium tanárnője

Általában tanulókat alakított a filmekben.

Szvetlána Topol 2010 óta tanított Szentpétervár egyik elitgimnáziumában. Már korábban is terjedtek róla olyan pletykák, hogy mellékállásban szexchat-szobákban és a felnőttfilm-iparban is dolgozik, de amióta a rangos középiskola alkalmazottja, nem lehetett hallani ilyesmiről.

Nemrég azonban az iskola diákjai és dolgozói kaptak egy e-mailt egy ismeretlen feladótól, az üzenetben pornóvideók linkjei voltak, mindegyik filmben Szvetlána szerepelt. Persze nem saját nevén, hanem Aurelia művésznévvel.

Szvetlána szinte mindegyik videóban diáklányt alakít.

A Mirrornak megszólaló szakmabeliek szerint a filmek egy részét Magyarországon és Csehországban forgathatták, ahol jobban lehet keresni ilyen szerepekkel, mint Oroszországban.

A tanárnő a rendőrséghez fordult, hogy nyomozzák ki, kinek állhatott érdekében, hogy besarazza kollégái előtt. Állítja, hogy a filmekben még jóval az iskolai karrierje előtt szerepelt, ennek ellenére beadta felmondását a gimnáziumban.

A 27 éves pedagógusnak van egy férje, akivel a botrány kirobbanása után a VKontakte közösségi oldalon már nem voltak ismerősök – írja a lenta.ru.

szvetlana-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik