Élet-Stílus

Ennél bizarrabb még nem volt: sorozatgyilkos a randiműsorban

Akár száz nőt is megölhetett a tévés vetélkedő győztese.

Még mindig nyomoznak a kaliforniai rendőrök annak a sorozatgyilkosnak az ügyében, akit már 2010-ben halálra ítéltek; az akkori döntés szerint méreginjekcióval fogják kivégzni.

Rodney Alcala (született: Rodrigo Jacques Alcala) 2013-ig hét nő meggyilkolását ismerte be,

de áldozatainak száma akár ötven, egyesek szerint száz felett is lehet.

Mint azt korábban mi is megírtuk, Alcala úgy cserkészte be áldozatait, hogy felajánlotta: lefotózza őket. A rendőrség még 1979-ben egy széfben megtalálta a fényképeket, amelyeken több száz ismeretlen nő és lány látható, némelyikük meztelenül.

A rendőrséghez azóta is érkeznek bejelentések a fotókon szereplő emberekkel kapcsolatban.

Legutóbb idén szeptemberben hozták összefüggésbe Alcala nevét egy esettel: mint kiderült, egy 40 évvel ezelőtt Wyomingban meggyilkolt texasi nő, Christine Ruth Thornton halála is a magas IQ-val rendelkező rém számlájára írható.

Alcalát egyébként Randiműsoros Gyilkosnak is szokták hívni, mivel 1978-ban ő is szerepelt a Dating Game című vetélkedőben, ahol a párt kereső nő épp őt választotta ki a három játékos közül. A közönség jókat derült a férfi szellemes válaszain. Azért is érdekes, hogy egyáltalán szerepelhetett a műsorban, mert azt már tudhatták róla, hogy nemi erőszak miatt korábban börtönben ült, és szerepelt a szexuális természetű bűnelkövetők nyilvántartásában.

Az alább látható adásban szereplő Cheryl utána randizott is Alcalával, de túlságosan bizarrnak találta, ezért megszakította vele a kapcsolatot. Nagyon jó döntés volt. A műsor idején ugyanis a férfi már (legalább) négyszeres gyilkosnak mondhatta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik