Élet-Stílus

Kígyó marta lábon a csirkefarháttal baktató nőt

Még belegondolni is rossz, hogy a közértből hazafelé caplat az ember, aztán egyszer csak a bozótból ráront egy hüllő. A brit nővel márpedig ez történt.

Az 57 éves Patricia Bullock gyanútlanul baktatott hazafelé egy nap az Aldiból, aztán megmarta egy kígyó. Dióhéjban ennyi lenne a történet, de persze a valóság sokkal izgalmasabb. A worcesteri nő csirkefarhátjára mozdulhatott rá a hüllő, ami a bozótosból kúszott elő.

Ez még semmi, ugyanis a kígyó egyből támadt is, ráharapott a nő lábszárára. A kétgyerekes anyuka a sokk mellett azóta influenzaszerű tüneteket is mutat. Szakértők szerint egy egzotikus, valamelyik házból megszökött kígyóval lehetett dolga Bullocknak.

A kígyó még “szabadlábon” van.

Bullock visszaemlékezve azt mondta, épp nyers csirkét vett az Aldiban, azzal sétált hazafele, amikor valami megragadta a lábát. Az a valami nagyon gyors és barna volt. Alapból a csirkét célozta a ragadozó, véletlen ugrott mellé és mélyesztette méregfogait az anyuka végtagjába. Ahogy jött, úgy távozott a kígyó.

A fájdalom olyan volt, mintha üveg vágta volna meg a lábam, és elkezdett úgy égni, mintha tüzet fogott volna.

Hazaérve az áldozat kinyomta a mérget a sebből, ekkor látta meg a két pontot, ahol a két fog a húsába mart. Amikor végre orvoshoz ment, csak a vérnyomását találták magasnak, más gond nem volt a szervezetével. Bullock azóta többször álmodott azzal, hogy ismét rátámad a kígyó.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik